10 Temmuz 2012 Salı

TOKİ'nin Çelik Camileri Ramazana Hazırlanıyor

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 19 Mayıs 2011'de Kütahya Simav'ı vuran 5.9'luk depremin ardından ilçe merkezine bağlı Çavdır mahallesi ile belde ve köylerinde 6 ay önce çelik konstrüksiyon malzeme kullanımı ile yapımına başladığı 7 camiyi Mübarek Ramazan ayına yetiştirilmesi için çalışmalarına hız vermesi Simavlıları sevindirdi.

TOKİ adına inşaatı üstlenen Dinç İnşaat firmasının sorumlusu İkram Dinç, büyük bir titizlikle sürdürdükleri 10 şiddetindeki depreme dayanıklı bir şekilde yapılan çelik camii inşaatlarını Mübarek ramazan ayına yetiştirmek için çalışmalara geceli gündüzlü devam ettiklerini ve sözlerinde durmak istediklerini kaydetti.

Simav halkının depremden sonra ibadetlerini Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hasar gören camilerin yanı başına kurulan çadır mescitlerde zor şartlar altında yerine getirmeye çalıştığını dile getiren Dinç, "Simav halkına daha güvenli bir ortamda ibadet yapma imkanı sunuyoruz. Çelik konstrüksiyon malzeme kullanımı ile yaptığımız camilerimizi inşallah Mübarek Ramazan ayına yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi. -

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP