18 Temmuz 2012 Çarşamba

Bingöl'de Kentsel Dönüşüm Projesi Hayata Geçirilecek


Bingöl Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanacağı İnönü Mahallesi'ndeki konutların yıkım işini ihale etti.

Bingöl Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanacağı İnönü Mahallesi'ndeki konutların yıkım işini ihale etti.
Bingöl Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanacağı İnönü Mahallesi'ndeki konutların yıkımı için "İnönü Mahallesinde ekonomik değer ifade eden malzeme karşılığı yıkımı yaptırılacak binaların ihalesi" gerçekleştirildi.
Belediyede gerçekleşen ve 6 firmanın katıldığı ihaleyi, 115 bin lira bedelle Ulaşoğulları İnşaat Nakliyat firması kazandı.
İhalenin ardından gazetecilere açıklama Belediye Başkanı Serdar AtalayBingöl için büyük önem arz eden projenin başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bütün masrafları, yıkımı ve taşımayı ihaleyi alan firma karşılayacak. İlave olarak belediyemize de 115 bin lira ödeyecek. Bu proje Bingöl için çok önemli ve bunun en önemli aşamalarından biri de yıkım ihalesiydi. Bunu gerçekleştirmiş olmak ayrı bir mutluluktur. Bunun için hem katılımcı firmalara hem de ihale komisyonumuza teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Atalay, ihale kapsamında 182 adet 2 katlı yapı ve 45 adet de 3 katlı bloktan oluşan binaların yıktırılacağını kaydetti.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP