17 Temmuz 2012 Salı

Avrupa İnşaat'tan 60 Ay Faizsiz Ödemeli Konut İmkanı


Avrupa İnşaat, Sakarya'da konut inşaatına başlıyor. İlk etapta Yazlık Mahallesinde 500 konut inşa edecek firma banka kredisi kullandırmaksızın 60 ay faizsiz ödeme imkanı sunuyor.

Avrupa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özpolat, yaptığı açıklamada, bir çok şehirde inşaat çalışmalarının sürdüğünü, Sakarya'da da faizsiz cazip fiyatlar ve büyük ödeme kolaylıkları ile konut yapımına başlayacaklarını söyledi. Şehrin yeni gözdesi olan Yazlık Mahallesi'nde ilk etapta 500 konut inşa edeceklerini ve 18 ayda tamamlayacaklarını ifade eden Özpolat, "İnşaatımız önümüzdeki günlerde başlayacak. Konutlarımız talebe göre 93 metre kareden başlıyor ve 195 metre kareye kadar çıkıyor. Ancak ağırlıklı olarak 100 metre kare ve 120 metre kare karelik daireler ilgi görüyor. Şu anda ön talepleri alıyoruz . Konutlara gösterilen ilgi oldukça fazla." dedi.

Konutların metrekaresini bin liraya satacakları bilgisini veren Özpolat, bu fiyatın sabit olduğunu, vade farkı ve faizin söz konusu olmadığını vurguladı. Özpolat, "Örneğin bir vatandaş bizden 100 metre kare konut aldı. Toplam ödemesi 100 bin lira yapıyor. Yüzde 5 peşinat ile başlayıp 60 ay taksitle ödeme yapılacak. Geri kalan kısmı müşterinin durumuna göre tespit edilecek ara ödemeler ile ilaveten taksitlendirilecektir. Taksitlerde herhangi bir artış olamayacak. Evini teslim alana kadar sabit taksit ödeyecek. Firmamız 80' li yıllardan itibaren vatandaşlarımızı banka faizine bulaştırmadan konut sahibi yapıyor. En çok vatandaşlarımız bundan karlı çıkıyor. " diye konuştu.

Talep halinde yapılacak konut sayısını artıracaklarını dile getiren Özpolat, bununla ilgili arazi temin çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

Bu arada konutlarla ilgili başvuru, Ankara Caddesi Atatürk Parkı karşısında bulunan SEGES Gayrimenkul firmasına yapılabiliyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP