10 Temmuz 2012 Salı

Sgk, Suşehri'ne Modern Bir Hizmet Binası Yapıyor

Sosyal Güvenlik Kurum Sivas İl Müdürü Saffet Dinç, Suşehri ilçesinde yapılması planlanan hizmet binası alanında incelemelerde bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurum Sivas İl Müdürü Saffet Dinç, Suşehri ilçesinde yapılması planlanan hizmet binası alanında incelemelerde bulundu.

Saffet Dinç, "Suşehri'nde bulunan mevcut bina yetersiz, yeni bina bin 480 metrekarelik alana yapılacak. Suşehri ilçemiz konumu gereği merkezi müdürlüğümüzü iş ve işlemlerde yetersiz olduğundan vatandaşımıza sosyal güvenlik anlamında daha çok hizmet verebilmek adına yeni ve daha modern bir hizmet binasına kavuşacak." dedi.

Hizmet binası yapımının ardından Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerinin de Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetleri Suşehri'nde gerçekleştireceğini söyleyen İl Müdürü Dinç, "Yeni sosyal güvenlik merkezi müdürlüğümüzde işveren işlemleri, kısa vadeli sigorta işlemler, rehberlik işlemleri gibi bir çok işlem artık vatandaşımız Sivas'a gitmeden Suşehri'nde yapıcak,belediyesine ait olan arsa üzerinde eski içme suyu deposu bulunduğundan Suşehri belediyesi yetkilileri en kısa sürede bu alandaki çalışmayı yaparak arsamızın inşaat yapım çalışmalarını planlıyoruz. Bunun için Ankara'ya yazışmalarımızı yapacağız ve en kısa sürede yeni hizmet binamızın inşaatını başlatacağız." diye konuştu.

1 yorum:

Adsız,  17 Temmuz 2012 04:29  
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP