29 Mayıs 2011 Pazar

Birbirinden Şık Sandalye Modelleri

Cenan Ahşap, dünyanın önde gelen markalarının sandalyelerini Türkiye’ye getirmeye devam ediyor. Cenan Ahşap ileri teknoloji ile ürettiği sandalyelerinin yanı sıra dünyaca ünlü markaları Türk tüketicisine sunuyor.

Firmanın Türkiye satış temsilciliğini üstlendiği İspanyol sandalye ustası Capdell ve italyan sandalye sanatının öncüsü Casprini de bu markalar arasında yer alıyor.

Bu birbirinden şık sandalyelerin en önemli özelliği estetikle konforu başarıyla birleştiriyor olmaları. Capdell’in birbirinden çarpıcı ürünleri, renk ve tasarım alternatifleri karşısında, adeta sandalyeye sihirli bir elin dokunduğu hissine kapılabilirsiniz.

Şıklığıyla dikkat çeken Cuna, konforlu Ebo, Akdeniz sıcaklığını sunan Novecento ya da New York, Matrix, Hit ve İspanyol akımının diğer temsilcileri.

Beklentiniz şık bir tasarım, rahatlık ve dayanıklılık ise Casprini’nin koleksiyonları da bunu size fazlasıyla sunuyor. Örneğin füme rengi bir Tiffany, ince işçiliğiyle cezbeden turuncu bir Caprice veya klasik bir sütlü kahve Quadrifoglio. Deforme olmadan, uzun yıllar kullanabileceğiniz rahat ve sağlıklı sandalyeler arıyorsanız Cenan Ahşap’a mutlaka uğramalısınız.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP