29 Mayıs 2011 Pazar

Ferforje İle Zarif Anlatımlar 2011

Yeni sezonda yatak başlıklarına ve karyolaya farklı bir yorum getiren Casa; ferforjenin mekanlara kattığı güzelliği, çekici çizgilerinde yansıtmayı başarıyor.


Ferforje; metalin belki de dekorasyonda hayat bulduğu en zarif formlardan biri. Casa’nın özgün bakışıyla yatak odalarına ulaşan ferforje, alımlı ve çarpıcı bir şıklığın altını çiziyor. Ferforjenin kelime anlamı; kapılara, pencerelere veya evlerin iç bölümlerine süsleme amacıyla yapılıp takılan dövme demir olarak tanımlanıyor.
Casa’nın karyola modellerinde karşımıza çıkan tablo ise bu tanımın oldukça üstünde bir etki bırakıyor. Özenle tasarlanan motifler; karyolaların ayak ve baş uçlarında değişken çizgileri bir araya getirebiliyor ve bu değişkenlikten ilham alan bütünlükler sergileniyor.

Günümüz dekorasyon anlayışı içinde fazla yoğun kullanılmayan ferforje; Casa’nın cesur ve özgün yorumu ile bir anlamda iç mekana iddialı bir geri dönüş sürecine giriyor.

Modellerde karşımıza çıkan akıcılık, formlarda yakalanan zarafet, renklerde oluşturulan seçicilik; yatak odalarının çekiciliğini ve baş döndürücü atmosferini de yeni baştan kurguluyor.

Geniş bir alternatif aralığı sunan karyolalar; altın, gümüş ve bakır varak uygulamaları, el boyaması renk alternatifleri ile beğeniye sunuluyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP