24 Mayıs 2011 Salı

Pelsan Apliklerle Duvarlar Şenleniyor

Aydınlatma sektörünün önde gelen firmalarından Pelsan Aydınlatma’nın ithalat grubu tarafından piyasaya sürülen dekoratif duvar aplikleri, duvarları süsleyecek. Yedi ayrı çeşidi bulunan aplikler, tablo ve ayna aydınlatması başta olmak üzere tüm dekoratif objelerin aydınlatılmasında kullanılabiliyor.
Şık tasarımlarıyla her çeşit çerçevenin üzerinde uyum sağlıyor. Lambalarının verdiği ışık rengiyle resim, fotoğraf ya da ayna üzerindeki detayların daha iyi görünmesine olanak tanıyor. Pelsan’ın dekoratif apliklerinde lamba, ürünün üzerinde tüketiciye sunuluyor. Kullanılan lambaların kolay bulunur olmasına dikkat ettiklerini söyleyen Pelsan yetkilileri, tablo ve ayna aydınlatmasında sektördeki boşluğu şık ve kullanışlı bu ürünlerle kapatacaklarını belirtiyorlar.

Pelsan dekoratif duvar apliklerinin ambalajları özel olarak dizayn edilmiş. Kutuların içersinde bağlantı şemasını gösteren ve ürünle ilgili teknik bilgilerin olduğu kullanma kılavuzları mevcut olduğu görülüyor. Bu sayede taşıma, montaj veya değiştirme sırasında kolaylık sağlanıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP