22 Mayıs 2011 Pazar

Perdecilerde Bilgisayarlı Sistem Dönemi

Doğru mekana doğru tasarlanmış bir perde mekanın tüm ambiansını değiştirir. Geleneksel yöntemlerle raftan çıkarttıkları bir top kumaşı veya deseni dahi göremediğiniz kumaş kartelasını gösterip elleri ile model çizen mefruşatçı dönemi kapanıyor.


Evdeki dekorasyon sürecinin en zor ve pahalı adımlarından biri de hiç kuşkusuz perdelik ve döşemelik kumaşların seçimidir. Ayrıca doğru mekana doğru tasarlanmış bir perde mekanın tüm ambiansını değiştirir. Geleneksel yöntemlerle raftan çıkarttıkları bir top kumaşı veya deseni dahi göremediğiniz kumaş kartelasını gösterip elleri ile model çizen mefruşatçı dönemi kapanıyor.

Yeniliklere açık olan mefruşatçılar teknolojinin imkanlarından yararlanarak müşterilerine kaliteli hizmet sunuyorlar. Aşağıda adreslerini bulabileceğiniz mefruşatçılarda kendi mekanınızı bilgisayar üzerinde modelleyebilir, pencere tipinize en uygun perde modelini yüzlerce modeli çok kısa bir sürede deneyerek seçebilir, tüm kumaş seçeneklerini bir arada görüp kumaşın pencerede duruşuna göre karar verebilirsiniz. Ayrıca bilgisayar ile otomatik hesaplama yapılacağı için bütçenizin işçiliğe, kumaşa ve mekanizmaya ayırdığınız bölümlerini net olarak inceleyebilirsiniz. Zevkinizin sadece size hizmet veren kişinin zevki ile sınırlandırılmasını tercih etmiyorsanız ve bütçenize göre en güzeli ve doğruyu yakalamayı hedefliyorsanız perdenizi ve döşemeliklerinizi değiştirmek için bu firmalardan birisini tercih edin. Sadece yeni dekorasyonunuzun değil, aynı zamanda ayrıcalıklı hizmetin keyfini yaşayın

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP