22 Mayıs 2011 Pazar

Yatak Odaları İçin Yeni Bir Klasik

Ev modasına yönelik çalışmaları ile dikkat çeken Bellona, iç dekorasyona ait her çeşit ürünü şık bir uyum içinde ve tek çatı altında sunmaya devam ediyor. Koleksiyonlarını yeni modellerle zenginleştiren markanın son çalışmalarından biri de Lidya ürün grubu. Klasik tarzın büyüsünü zarif biçimde yansıtan Lidya, günümüzün değişen yaşam şekillerine ve beklentilere de tatminkar yanıtlar üretiyor.

Klasik akım, iç dekorasyonun da vazgeçilmez yaklaşımları arasında yer alıyor. Lidya yatak odası takımı da tarz olarak klasiği benimseyenlerin beğenilerine seslenecek şekilde yapılandırılmış. Seçilen renkler, dizayn anlayışı ve formlarda yakalanan detaylarla; günümüzde klasik kavramının nasıl yorumlandığına güzel bir örnek oluşturmuş.

Kendine özgü sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu Lidya yatak odası, işte bu zarif ve abartısız gösterişin incelikleri ile donatılmış bir ürün olarak mekanlarla buluşuyor. Modeli meydana getiren üniteler karyola, gardırop, komodin, şifoniyer, tuvalet aynası ve puf…

Takımın gardırobunda bulunan boy aynası, yatak odalarının olmazsa olmazlarından birine çözüm üretiyor. Geniş iç hacmi ile günümüz beklentilerini de rahatlıkla yakalayan modül, takıma güç katan bir hava sergiliyor. Gardıropta olduğu gibi, diğer ünitelerde de rastlanan klasik kulp, takımın estetik etkisini artırıyor. Komodinlerde, şifoniyerde ve tuvalet masasında yer alan çekmeceler, depolama alanını artırıyor. Modelde yer alan puf ise tasarımı ile dikkat çekiyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP