25 Mayıs 2011 Çarşamba

Evinize Tercihlerinizi Yansıtın

Yaşam tarzınız, kişisel seçimlerinizle şekilleniyor. Giysilerinizden dinlediğiniz müziğe ve keyif aldığınız lezzetlere kadar her şey size özel ve tercihlerinizle uyumlu. Peki; mobilyalarınız neden yaşam tarzınızdan farklı olsun?


Bir bulmacanın parçaları gibi zekice bir araya getirilmiş mobilyalar, ev içinde elde edilecek kusursuzluğun önemli parçaları. Salon ve yemek odası ise bu kusursuzluğun en doğru biçimde yakalanmasını gerektiriyor. Tarzınız ne olursa olsun, uyumlu bir bütünlük, zevkle yaşayacağınız bir mekan oluşturacaktır.
Günümüzde belirli bir konsept içinde düzenlenen mekanların, dekorasyon trendi olarak kalıcılaşması; evinizde kendinizi en iyi şekilde ifade etmenize de yardımcı oluyor. Yakalanan çeşitlilik içinde, size dair bir alan oluşturmanız kolaylaşıyor.

Arge koleksiyonunda yer alan bu salon uygulaması, kontrast renklerin bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş. Metal ayaklar üzerinde yükseltilen oturma grubunda, tek bir desen üzerinden kumaş kullanımına gidilmiş.

Gereken hareketliliğin sağlanması için, uyumlu kırlentlerden yararlanılmış. Geniş orta sehpa, wenge renginde ve ahşap… Metal ayaklar, bütünlük için ideal detaylardan. Duvarda kullanılan pano da uyumun görsel kalitesine katkı sağlıyor. Ahşap, kumaş ve metal, modern bir salonu şekillendiriyor.

Yemek odasında baskın renk tercihlerine gidilmiş. Dengeli kullanım, iki iddialı rengi bir araya getirmeyi başarıyor. Wenge renkli üniteler, beyaz kapaklarla tamamlanmış.

Masa ve sandalyelerde de aynı özene rastlanıyor. Saklama alanı yeterli ve abartısız bir estetik kurgu ilk bakışta dikkat çekiyor. Duvarlarda da bu konsepte uygun aksesuarlara yer verilebilir.

Yatak odasında ahşabın hakimiyeti öne çıkıyor. Yatak başlığındaki deri detaylar, zarif ve ağırbaşlı bir hava yaratıyor. Karyolanın ve gardırobun güçlü duruşları mekanı karakterize ediyor.

Tasarımda özellikle dikkat edilen unsur, seçkin ve asil bir duruş sergilenmesi olmuş. Bu sayede mekan, içerdiği özel olma duygusunu da sürekli tazeleyebiliyor.

Hareketliliği artırmak için ayaklı aydınlatmalardan, tek bir duvarda uygulanabilecek özgün desenli duvar kağıtlarından yararlanabilirsiniz.

Yine zevkinize göre bu duvarı ayrı bir renkle boyayabilir ya da bu yılın trendi sticker’larla süsleyebilirsiniz. Modelin yalın yapısı, seçtiğiniz aksesuarlara kolayca uyum sağlayacaktır

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP