26 Mayıs 2011 Perşembe

Mekanlarda İhtisamlı Atmosfer

Montel’in özellikle deri dokuların ağırlıkta olduğu kanepe tasarımları sağlamlığı ve estetik yapısıyla kullanıldığı mekânlarda görkemli bir atmosfer yaratıyor.


Montel ürün tasarımlarında, deneyimli tasarım ekibiyle teknolojik gelişmeleri ve trendleri yakından takip ediyor ve model çeşitliliğini zengin deri ve kumaş koleksiyonları ile birleştiriyor.
Montel’in, hem estetik duruşu hem de dayanıklılığı ile zamana meydan okuyan Nirvana kanepelerinin sırt kısmında sterilize edilmiş kaz tüyü kullanılıyor.

Nina model ise fantastik oturma rahatlığı sağlayan, içerisindeki özel mekanizması sayesinde; hareket edebilen son derece fonksiyonel bir tasarım.

Yalın çizgisiyle dikkat çeken Jacarta özenle seçilmiş lareks ağacından ve metal öğelerden tasarlanmış bir kanepe. Carmenle kanepeleri ile de farklı kumaş ve deri çeşitleriyle kendi tarzınıza uygun mekânlar tasarlayabilirsiniz.

Calypso, ustalıkla çözülen ayrıntılar, yaşam kalitenizi artıracak yenilikçi çözümler sunuyor. Herrera kanepeler ise estetik tasarımlarıyla yaratıcı çözümler sunarak mekânlara farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP