21 Mayıs 2011 Cumartesi

Şık ve İşlevsel Genç Odaları

Mobilyaları destekleyen nevresim takımları ve aksesuarlarla bütünlük yaratmak isteyenlere de sesleniyor. Bellona, genç odası takımlarında oluşturduğu fonksiyonel kullanım avantajları ve değişik renk alternatiflerini bir arada sunarak, onlara kendi dünyalarını özgürce oluşturma fırsatı sağlayan bir çizgi benimsiyor.

Çalışma masasının formuna eklenen raf ve çekmece detayları sayesinde, ayrıca kitaplık ünitesine gerek duyulmaması sağlanmış. Bilgisayar kasası için düşünülen tekerlekli aparat, kullanım konforunu artıran özel aksesuarlar ve şık tasarımlı komodin ile takım tamamlanmış

Geniş iç hacmine sahip iki ya da üç kapılı dolap seçeneği, kitaplar ve dosyalar için ekstra alan yaratan kitaplıklar, ilave edilerek genişletilebilen bilgisayar masası gibi üniteler, Life modelinin işlevselliğini artırıcı özellikler içeriyor. Takımı bütünleyen komodin ve rahatlık sunan karyola da ergonomik yapıları ile dikkat çekiyor.

Sunlight adıyla modelleştirilen çalışmada hem bebekler hem de gençler için çözümler oluşturulmuş. Bebek odalarında yakalanan detaylar ile hem annelerin hayatı kolaylaştırılmış, hem de bebeklerin sağlıklı gelişimi ön plana alınmış. Çok amaçlı şifoniyerin üstünde, bebeklerin alt temizleme işlemi ile genel bakımlarının yapılabilmesi için alan yaratılmış. Yatağın altında ve gardıropta yer alan çekmeceler de depolama alanını artırmış.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP