30 Mayıs 2011 Pazartesi

Sıra Bahçe Dekorasyonunda

Havalar ısınıyor, evden çıkıp dış mekanları dekore etmenin zamanı geldi diyorsanız, Sandalyeci ‘nin bahçe mobilyalarına bir göz atmanızda fayda var! Bahçe, teras ve balkonlarda güneşin keyfini çıkarmanın zamanı geldi.


Evimizi yeniledik şimdi sıra bahçe ve balkonların dekorasyonunda diyorsanız, Sandalyeci ‘nin birbirinden çeşitli renk ve dizaynlardaki modelleri ile bahçe ve balkonlarınıza şıklık gelecek! Farklı model ve çeşitlerdeki sandalye, masa ve ürün gruplarıyla yazın tüm renklerini ve konforunu yaşayacaksınız.
Sandalyeci A.Ş. ‘nin ürün portföyünde 520 adet değişik ürün çeşidi bulunuyor. Ahşap ürünler arasında; 53 model ahşap sandalye, 20 model ahşap bar sandalyesi, 19 model ahşap masa, 17 model kanepe, 6 model oturma grubu, 7 model koltuk çeşidi yer alıyor. İthal grupta ise; metal, alüminyum sandalyeler, ofis sandalyeleri ve rattan takımlar olmak üzere birçok ürün çeşidi yer alıyor.

Sandalye denince akla gelen ilk marka olan Sandalyeci A.Ş. , ürünlerindeki sağlamlık, hızlı üretim, zamanında teslimat ve hizmet kalitesiyle, ahşap sandalye, masa, kanepe ve her nevi oturma grubu üretimiyle ayrıca ithal alüminyum sandalyeleriyle dekorasyon sektöründe göz dolduruyor.

Sandalyeci A.Ş.ürettiği ahşap masalarda % 100 masif kullanır asla sunta-mdf gibi ürünler kullanmıyor. Böylece Türkiye’deki birçok tanınmış restoran, kafe, tatil köyü ve otel, “Sandalyeci” markasını tercih ediyor. Yeni trendlerin en yakın takipçisi Sandalyeci A.Ş. , farklı dizaynları ve kalitesiyle siz stil sahiplerini bekliyor

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP