25 Mayıs 2011 Çarşamba

Ligne Rosetnin Contours Tasarımı

Ünlü Fransız mobilya markası Ligne Roset, tasarımcı Didier Gomez’in yarattığı zarif büfe tasarımı Contours’u ev dekorasyonuyla ilgilenenlerin beğenisine sunuyor.


Tasarımlarını “Modernizmin merkezine insanoğlunu yerleştirmek gerekir” felsefesiyle hazırlayan Gomez, Contours ismini verdiği çalışmasında özgün modernizm anlayışını özenli bir dilde yansıtıyor.
Özgün mobilyalarıyla tanınan dünyaca ünlü Fransız markası Ligne Roset, benzersiz tasarımlarını sunmaya devam ediyor. Ligne Roset, çağdaş mekanlara özel hazırladığı büfe çeşitleriyle göz kamaştırıyor.

Didier Gomez tarafından hazırlanan ve bağımsız olarak da son derece zarif bir sunum sağlayan Contours isimli büfe tasarımı, natürel meşe, abanoz (ebony) patine meşe kaplama veya parlak beyaz lake seçenekleri ile sunuluyor.

Hayata dair keyifli tasarımların adresi olan Ligne Roset’nin göz alıcı tasarımı Contours, kare kesitli parlak paslanmaz çelik iskeletleri, satine köşe elemanları ile son derece şık bir dekorasyon anlayışı sağlıyor.

Contours’un çelik iskelet ve köşe bağlantı ürünleri, tunç renginde (gunmetal) ve 2, 3 ya da 4 kapaklı alternatifleri de bulunuyor. Ayrıca, oldukça modern olan bu büfe tasarımı, tüm ünitelerinde isteğe bağlı olarak hasır dokulu abanoz (ebony) patine meşe kapaklarla da sunulabiliyor.

Contours’un natürel meşe veya parlak beyaz lake olan modellerinin üst yüzeylerinde beyaz lake cam, ebony patine meşe olanlarının üst yüzeyleri ise antrasit lake olarak tasarlandı

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP