30 Mayıs 2011 Pazartesi

Häfeleden Hayatı Kolaylaştıran Raf Modelleri

Mobilya, kapı donanım ve aksesuarları alanında geniş ürün yelpazesine sahip olan dünyaca ünlü marka Häfele, Confalonieri’nin üstün kaliteli krom kaplama mat ve parlak raf taşıyıcıları ile işlevsel tasarımlar sunuyor.


Son yıllarda yaşam alanlarının her metrekaresinin değerlendirilmesine yönelik tasarımlar tercih ediliyor. Bu akım köşeleri ve kolon yanlarını da kullanım alanlarına dahil ediyor.
Köşelerde mat ve parlak taşıyıcılarla dekoratif kombinler yaparak evinizin havasını değiştirebileceğiniz raflar, üzerine yerleştirebileceğiniz aksesuar, kitap ve DVD gibi eşyalarla sıcak ve samimi atmosferler yaratmanızı sağlıyor.
Ekonomik ve pratik olarak yaşam alanlarına şıklık katarak asimetrik formlarda özgün tasarımlar yapabileceğiniz rafların montajı Häfele’nin sunduğu taşıyıcılar sayesinde son derece pratik.
Dar ve kısıtlı alana sahip olan banyolarda, mutfaklarda, yatak odalarında, çalışma odalarında, ofislerde kullanabileceğiniz ahşap, cam ve buzlu cam raflarla kombin edilebilen raf tutucular paslanmaz çelikten üretiliyor. Uygulanan mekanın dekorasyonuna ve tasarımına uygun modern ve klasik çeşitleri mevcut olan raf tutucular çeşitli ölçülerde sunuluyor

d

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP