29 Mayıs 2011 Pazar

Ev ve Ofis Ortamına Uygun Mobilya Modelleri

Derin, modern ve hızlı şehir yaşamının hareketliliği ile birleşen tasarım çizgisi dahilinde ev ve ofis ortamına uygun mobilyalardan oluşan ve bütün ürünlerin aynı karakter ve ruhu paylaştığı koleksiyonlar oluşturuyor.


Derin firması 1999 yılından beri birçok proje için mobilya üretimi yapıyor. Firma 2000 yılından bu yana ise kendi koleksiyonunu geliştirerek dünya piyasasına açıldı.
Oluşturduğu koleksiyonlar, karakteristik olarak, tanımlı çizgisi ile minimalist bir yaklaşıma sahip. Modern ve hızlı şehir yaşamının hareketliliği ile birleşen bu tasarım çizgisi dahilinde, ev ve ofis ortamına uygun mobilyalar koleksiyonu oluşturuyor.

Geçtiğimiz beş yıl içinde firma Derin koleksiyonunu geliştirmeye büyük ağırlık verdi. Bunun sonucunda Derin, yurtdışında önemli sergi ve fuarlara katılarak, Milano, Köln ve New York’ta en son tasarımlarını sergiledi.

Koleksiyon Aziz Sarıyer ve Derin Sarıyer imzalı tasarımların yanısıra Tanju Özelgin. Arif Özden, Defne Koz, Bülend Özden ve Mehmet Ermiyagil imzalı tasarımlardan oluşuyor.

Derin’in stratejik felsefesi olabildiğince açık: Koleksiyonundaki bütün ürünler aynı karakter ve ruhu paylaşıyor. Ayrıca her ürün kendi başına göze çarpabilir özellikte olduğundan bir seri ya da grup içinde değerlenmek zorunda değil.

Şimdiye kadar yarattığı tasarımlara bakacak olursak, her birinin oluştuğu dönemin karakterini içerdiği açıkça görülüyor. Her yıl, yeni tasarımlar ortaya koymaya büyük önem veriyor ve piyasa talepleri doğrultusunda gelişerek ve büyüyerek uluslararası platformda önlerdeki yerini koruma yolunda ilerliyor

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP