28 Mayıs 2011 Cumartesi

Kişiye ve Mekâna Uygun Tasarım Modelleri

Almanya’nın dünyaca ünlü mobilya markası Hülsta, Salon Mobilya’nın temsilciliğiyle Türkiye’deki meraklılarıyla buluşuyor. Kişiye ve mekâna özgü ürünler tasarlayan Hülsta, evinizi yükse estetik anlayışıyla dekore etmek için tüm beklentilerinizi karşılayacak.
Hepimiz mutlaka almak istediğimiz mobilyaların evdeki alanımıza uymaması sorunuyla karşılaşmışızdır. İstediğimiz mobilyaya kavuşmak için standartlara uygun olma şartını bizim gibi sevmeyen Hülsta biz hangi ölçüde istersek, mobilyaları o değerlere bağlı kalarak tasarlıyor.

Kişiye ve mekâna uygun ürünler tasarlamayı felsefe edinen Hülsta’da beğendiğiniz koltuk, sandalye, masa ya da yatak mobilyasına istediğiniz boyutlarda sahip olabiliyorsunuz. Salon Mobilya, Masko’da yeni açtığı mağazasında Hülsta’nın yatak odalarından yemek takımlarına, oturma gruplarından duvar ünitelerine kadar her şeyi bulabileceğiniz modern ve işlevsel koleksiyonlarını ilk kez sergiliyor.

Kendi üretimlerinin ve Hülsta tasarımlarının yanı sıra W. Schillig marka mobilyalara da yer ayıran Salon Mobilya, modern yaşama yönelik seçkin mekânlar yaratmayı hedefliyor.

Sınırların dışına çıkabilmemizi sağlayan esnek yapısıyla Hülstaloftlarda sıkça rastlanan çatı eğimine paralel mobilya bulma sorununu da ortadan kaldırıyor. Yapmanız gereken tek şey evinizde mobilyanızı kullanacağınız alanın ölçüsünü almak.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP