24 Mayıs 2011 Salı

Tasarım Perdede Yeni Seri

Tasarım Perde, yazı sıcacık Akdeniz rüzgarı ile karşılamak isteyen yeni romantikler için yaşanması gereken koleksiyon hazırladı.


6 yıldır Kemer Country’de hizmet veren Tasarım Perde Kemer mağazası, yerli ve yabancı kumaşlar, duvar kağıtları mobilya, aksesuar, perde dekorasyonu ve tasanmlarıyla ilgili her konuda müşterilerine tasarımdan uygulamaya kadar geniş bir yelpaze ile hizmet sunmaya devam ediyor.
Fransa’nın güney kıyılarından Akdeniz esintileri taşıyan Tasarım Perdenin yeni koleksiyonu sizleri “belle epoque” dönemine götürüyor. Nostaljik esintiler, bugünün hızlı ve yorucu kent hayatından uzaklaşmak isteyen tasarım düşkünlerinin evlerine yumuşak pastel tonları ile sıcaklık ve dinginlik getiriyor.

Tasarım Perde yeni koleksiyonunda; Fransız el yapımı artisanal aplik ve aksesuarlar, 18. ve 19. yüzyıl antika ve replikalarının provensiyal yorumlanndan oluşmuş romantik bir koleksiyon sunuyor.

İlkbahar ve yazın yenileyici enerjisi en küçük detaylara kadar neşelendiren bir sıcaklıkla yaşam alanlarımıza yansıyor. El yapımı işlemelerle bezenmiş fransız kumaşlar, özel yapım perdelere dönüşüyor.

Abajur şapkaları ve özel tasarım antika replikler, doğal renklerde organik dokularla birleşiyor. Eski tarzın yeniden dirilişi olarak
yorumlanabilecek bu özel koleksiyon modern, klasik, country gibi her dekorasyon uygulamasına uyarlanabilen bir özellik taşıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP