24 Mayıs 2011 Salı

Salonda Rengarenk Bir Stil

Pano; dinamik, canlı, kıpır kıpır ve sportif modelleri ile salonlarda yaşamın farklı renklerini bir araya getiriyor. Modern tasarımlardan oluşan seri, gençliğin coşkusunu duyumsatıyor.


Mito modeli, bir kanepede elde edilebilecek bir çok fonksiyonu içeriyor. Canlı kumaş seçenekleri ile desteklenen tasarım; sandıklı bazanın olması, sırt kısmındaki mekanizma sayesinde yatak pozisyonunu alması ile çok amaçlı kullanım olanağı sağlıyor.
Pratico; günlük yaşamın dinamizmini, sade bir sunumla sergileyen bir dizayna sahip… Geniş kumaş seçenekleri ile hareketlendirilen çalışmada, metal ayaklar tercih edilmiş. Modern görünümü ile beğeni toplayan ürün, çift kişilik yatak işlevini de üstlenebiliyor.

Brawo modelinin estetik kurgusu oldukça tatminkar. Ön ayaklarda metal kullanımına yer verilmiş. Modelin sırt kısmı ise yere kadar inerek, arka ayakları oluşturuyor. Yine bu alandaki mekanizma sayesinde, iki kişilik bir yatak elde edilebiliyor.

Pano’nun canlı renklerle donattığı modellerinden biri de Astro. Ayakların kol kısımları ile entegre kullanıldığı tasarım, geniş ve konforlu oturma bölümü ile dikkat çekiyor. Ürün, istendiğinde yatak pozisyonu alabiliyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP