30 Mayıs 2011 Pazartesi

Yatak Odalarında 3 Farklı Görünüm Seçeneği

Taze ve Floral
Çarpıcı bir duvar kağıdı dekoratif bir düzenlemenin içereceği renk paletini belirlemeniz için uygun bir kaynak oluşturacaktır. Perdeleri, zemin kaplamalarını ve yatak örtülerini sade tutmak hem detay renklerinin ortaya çıkmasını hem de odanın dingin kimliğinin korunmasını sağlar.
İhtişamlı metalikler
Işıltılı aksesuarlarla kombine edilmiş sade desenli kumaşlar geleneksel bir düzenlemeyi kolaylıkla güncellerken, çikolata ve yeşilin pekiştirici tonîarı odaya koza benzeri bir sıcaklık kazandıracaktır. Pastel tonların kuüanımı, bej geçişler ve metalik ışıltı yeni romantik akımın da habercisi niteliğini taşıyor.

Modern romantik
İhtişamlı dokular romantik bir coşku yaratıp bu sofistike düzenlemeye şık bir genç kız odası atmosferi kazandırıyor. Fuşya ve kırmızı tonlarda cesur desenlerle hareketlendirilen karameller ve ruj pembeleri odanın güncel ve ferah hissini tamamlıyor.

Uygulama ipuçları
Taze ve floral
# Perdeler için kullanılan lüks ve düz kumaşlarla düğmeli ipek örtü, mekandaki konfor hissini maksimize ediyor.
# Birbiriyle uyumlu tonlarda çizgililer, floral desenli kumaşlarla doğal birer partner görevi görürler.
# Ufuk yeşil ve mavi tonların ağırlıklı olduğu bir düzenlemede pembe sıcak bir detay rengi olarak işlev görebilir; burada aynı zamanda duvar kağıdındaki pembe çiçekli detayları da ortaya çıkarıyor.
# Yatak örtüsünün dalgalı detaylarından komodin ve tuvalet masalarının akışkan hatlarına kadar mekandaki bütün kıvrımlı kenarlar düzenlemede bütünlük sağlıyor.

İhtişamlı metalikler
# Güncel duvar boyaları geleneksel stildeki ahşap duvar panellerine yeni bir hava katacaklardır.
# Kontrast oluşturan cesur desenler en iyi sonucu benzer bir temada vereceklerdir.
# Metalik masalar, okuma lambaları ve kumaşlar koyu tonlara sahip bir düzenlemeyi toparlayıcı unsurlar olacaklardır.
# Koyu tonlarda, dokulu bir halı, chaise koltuk gibi stil İfadesi sunan mobilyalar, odayı domine etmeyecek bir fon sağlayacaktır.

Modern romantik
# Kumaşla döşenmiş bir koltuk ve dikkat çekici bir sanat eseri uçuk tonlarda, natürel bir düzenlemeyi canlandırmak için ideal tercihler olacaktır.
# Buradaki güncel gardırop ve den komodin gibi koyu renk mobilyalar odaya dokusal ilgi ve modern bir boyut kazandırırlar.
# Yatağın iki tarafında bulunan tavan lambaları komodinlerde boş alan açmak için ideal. Bu lambaları, ışığı doğrudan omuz hizasında olacak şekilde asın.
# Runner tipi bir halı yoğun trafiğe maruz halan alanlar
# için pratik bir seçenek.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP