25 Mayıs 2011 Çarşamba

Yatak Odalarında Yeni Tasarımlar

Koleksiyon’un estetik çizgisini kendine has yorumu ile şekillendirdiği yatak odaları, bu ayrıcalıklı mekanı daha da özel kılan bir atmosfer oluşturuyor.


Yaşanan mekanda bir tarzı yakalamak ve kişiliği yansıtmak büyük önem taşıyor. Koleksiyon’un 2008 yılında beğeniye sunduğu modeller, güçlü bir tasarım anlayışının yanı sıra, aynı zamanda çözümsel yaklaşımları da bünyesinde barındıran çalışmalar olarak belirginleşiyor.
Bu bütünlük, hem mekanı istenen görsel etkiye kavuştururken, hem de çağımızın beklentilerini karşılayan bir oluşum sergiliyor.

Faruk Malhan tasarımı olan Northerly’nin gövdesi tamamen kumaşla kaplanmış. Bu alan aynı zamanda, yatağın çevresi boyunca bir servis düzlemi olarak işlev görüyor. Evin huzurlu ve sıcak yanlarını açığa çıkaran bu tasarım, yalın ve çarpıcı çizgisi ile de dikkatleri üzerinde topluyor.

Paris adı verilen bu model, Faruk Malhan’ın kaleminden hayata geçirilen çalışmalardan biri. Kumaş seçimine göre kişilik değiştirebilen Paris; seçilen çiçekli desenli kumaşla yatak odasını kır evine çevirebiliyor.

Ya da grafik desenli kumaş ile modern bir mekanın başrolünü üstlenebiliyor. Çalışmanın en keyifli yanı ise kararsızlar için çok uygun olması.

Zira çıkabilen kumaş sistemi sayesinde, birden fazla seçeneği kullanma özgürlüğü veriyor. Paris modelinde yatak başları duvara monte ediliyor ve yatakla aynı ya da yataktan taşan ölçüleri ile farklı isteklere cevap verebiliyor. İstendiğinde başka yataklarla da kombinlenebiliyor

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP