29 Mayıs 2011 Pazar

Evinizde Sıradışı Mekanlar Yaratın 2011

Arta Design’in Akdeniz stilini yansıtan Cantori ile sofistike mekânlara imza atan Valentini koleksiyonu sıradışı mekânlar yaratmak isteyenler için tasarlanmış.


Arta Design birbirinden iddialı mobilya ve aksesuarları dışında ev ve ofisler için mimari proje uygulaması gibi hizmetler de sunuyor.
Firmanın Keith Varty ve Alan Cleaver gibi ünlü tasarımcılarla yaptığı ortak çalışmalarla, koleksiyonunu zenginleştiren Cantori markasının koleksiyonu modern Akdeniz stili mobilyaları ile dikkat çekiyor ve elegan hatları, sofistike detayları ve geniş renk alternatifleri bulunuyor.

Dekorasyon projelerinde ihtiyaca ve isteğe göre detaylar üzerinde özel olarak el işçiliği ile çalışılıyor. Oturma grubu ve aksesuar tasarımlarında Valentini koleksiyonu ise sofistike bir fikrin ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından geliştirilmesi ile oluşturuluyor.

2008 için tasarlanan yeni Living Space koleksiyonunda her tasarım ve her mekan kendi içinde farklı bir mekân yaratıyor. Ünlü markanın yeni koleksiyonundan rahat formuyla Lounge, Eduard, Deco ve Domus modelleri en çok tercih edilenler arasında bulunuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP