4 Kasım 2011 Cuma

2011 Ofis Masası Modelleri

Ofisler günlük hayatımızda helede çalışıyorsak ise evden çok zaman geçirdiğimiz ortamlardan bir tanesidir.Bu yüzden çalışma masamızın güzel, saatlerce oturduğumuz sandalyenin ise oldukça rahat ve kullanışlı olması gerekir.İşte bu yazımızda sizlere 2011 ofis mobilyaları hakkında bilgiler vereceğiz..

Her yıl değişen moda ve tasarımlar, gün geçtikçe daha da ilginç tasarım örnekleriyle karşımıza çıkıyor. Farklılık ve orijinallik arayan insanların talepleri sürekli arttığından, tasarımcılar da boş durmuyor ve sürekli yeni tasarımlar üretebilmek için çaba harcıyorlar.

2011 yılı dekorasyon sektöründe oldukça farklı dekoratif örnekler ve tasarımlarla dolu olacağa benziyor. Daha çok ergonomik ve çok fonksiyonlu ürünlerin hakim olduğu 2011 yılında, ofis mobilyaları konusunda da tasarımcılar modanın sinyallerini yaktılar.

Yeni masa modelleri daha çok cam ve metalin uyumlu karışımıyla, geçmiş yılların o ağır ahşap görüntülü modellerinin verdiği ağır ve kasvetli havaya zıt bir şekilde, enerji ve dinamizm yayıyorlar..

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP