23 Kasım 2011 Çarşamba

Güneş Kırıcı Perde Sistemleri 2011

Manuel MechoShade ve motorlu ElectroShade perdeler, transparan stor, güneş kırıcı ve stor karartma perdelerinden oluşan hem fonksiyonel hem de estetik açıdan geliştirilmiş, dünyanın her ülkesindeki mimar ve dekoratörlerin tercih ettiği, güneşten optimum düzeyde korunma ve istifade sağlayan entegre perde sistemleri sunmaktadır.
Bu sistemler mevcut güneşten korunma ve ortam karartma sistemlerinin vazgeçilmez parçalarıdır. Opsiyonel kutu veya örtme sistemleri pencerenin üst kısmında bulunması gereken sarma mekanizmalarının arzu edilmeyen görüntüsünü mimari açıdan estetik bir şekilde kapatır.

Güneş kırıcı perde sistemlerinde, cam cepheli çalışma alanlarının güneşten optimum oranda korunması, gün ışığından azami derecede faydalanılması, minimum enerji kullanımı ve bireylerin dış mekandaki manzarayı görerek psikolojik olarak rahat çalışıp yaşaması için yeni sistemler geliştirilirken en asgari düzeyde bakım ihtiyacı da göz önünde bulundurulmaktadır.

Geniş renk ve desen seçenekleri ile her türlü ortama değer katan Mechoshade güneş kıncı ve karartma perde kumaşları üstün teknik özellikleri sayesinde pencerelerinize yeni bir soluk getirmektedir. Alev almama, yanmama ve en önemlisi anti bakteriyel yapıya sahip olan Mechoshade kumaşları güvenli ve çevre dostu ortamlar yaratmaktadır.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP