25 Kasım 2011 Cuma

İpek Mobilyadan Daisy Koleksiyonu

İpek Mobilya, gençlerin dünyasına sıcak bir yaklaşım sunan unisex modeli Daisy ile beğeni topluyor. Modelin genel formu, dinamik ve şık bir mekanın hazırlanması üzerine kurgulanmış.
Gençlerle bütünleşmek, onların enerji dolu ve ele avuca sığmaz dünyalarına konuk olmak o kadar da kolay değil… İpek Mobilya; bu alanda geliştirdiği modellerine bir yenisini ekleyerek, gençlerin odalarını Daisy modeli ile buluşturdu. Modelin en önemli özelliği, unisex bir yapıda şekillenmesi…

Cesur çizgilerin dinamik ve keskin hatlarla belirlendiği Daisy genç odasında dikkat çeken renk kombinasyonu, bu mekanlarda reddedilen durağanlığın bir sembolü haline getirilmiş. Takımda yer alan tüm modüllerde, renklerde yakalanan hareketliliği destekleyen tasarımsal detaylara yer verilmiş.

Daisy’de özellikle dolap, çalışma masası ve komodin; bütünleşik raflarıyla göz doldururken, her şeyin yerli yerinde olması için gereksinilen alanları da yaratmayı başarıyor. Şifoniyer ve duvara monte edilen raf ünitesi ise takımda diğer kullanışlı unsurlar olarak ön plana çıkıyor.

Rahat açılıp, kapanabilen çekmece ve kapaklar ile kapakların elle mükemmel uyum sağlayan tutma yerleri, ürünün kolay ve pratik kullanım avantajlarını da artırıyor. Çalışma; yatak dahil 6 parçadan oluşuyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP