25 Kasım 2011 Cuma

Çok Fonksiyonlu Oturma Grupları

Yaşanan mekanın merkezi olan salonları, estetik ve çok amaçlı oturma grupları ile donatan İpek Mobilya, yeni Eva koltuk takımı ile de bu geleneğini sürdürüyor. Markanın salonları çeşitlenebilen işlevsel olgularla buluşturduğu Eva, farklı materyallerin bir arada kullanımı üzerine de örnek gösterilebilecek bir tasarım formu oluşturuyor.
Deri, ahşap ve kumaşın uyumunu gözler önüne seren Eva koltuk takımı, İpek Mobilya’nın koleksiyonunda şimdiden özel bir yere sahip. Modelin iki adet tekli, bir adet ikili koltuğu ve üçlü kanepesi bulunuyor. Ürünün içerdiği materyaller, dekorasyonda yer alan halı, duvar resmi gibi bir çok aksesuarla da kolay uyum sağlamasına yardımcı oluyor. Ev dekorasyonunda farklı kombinasyonlara açık bir tasarım olarak karşımıza çıkan Eva; yenilikçi çizgileri geleneksel üslupla birleştiren bir bakış açısı ile tasarlanmış.

Ürünün ana gövdesinde ve sırt minderlerinde deri döşemeye yer verilmiş. Ayak kısımlarında göze çarpan metal hareketler ve yine koltuk kollarının ön kısmında karşımıza çıkan şık ahşap uygulamalar; ürünün daha da zarif bir çizgide ilerlemesini sağlamış. Kol kısımlarının geniş tutulması ile modelin görsel gücü yükseltilmiş. Oturma minderlerinde kullanılan kumaş, aynı zamanda kırlentlere de uygulanarak, renksel bütünlük elde edilmiş.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP