23 Kasım 2011 Çarşamba

Çocuk Odalarına Renkli Tasarımlar

Renkli tasarımlarıyla çocuk odalarının neşeli detayları arasında yer alan duvar kağıtları gün geçtikçe genişleyen bir yelpazede sunuluyor.

Kağıt, vinil, kağıt esaslı ve tekstil olmak üzere dört kategoriye ayrılan duvar kağıdı seçiminde en önemli nokta önce çocuğunuzun odasındaki gelen dekorasyon ve renk konseptine karar vermek.

Bu yolla renk ve desen seçiminizi de dana anlamlı kılmış ve bütünlüğü yakalamış olursunuz. Çocuğunuzun odasında bordür ve duvar sticker'ı kullanımı ise güncel dekorasyon modası doğrultusunda sıkça kullanılan duvar giydirme yöntemleri arasında yer almaktadır.

Genel dekorasyonu duvar kağıtları ile dengelerken temayı oluşturan desenleri ahenk oluşturacak şekilde tekrarlamaya üzen göstermek bu konuda atılacak doğru bir adım olacaktır.

Desen ve renk bolluğunun yer aldığı mekanlar çoğu zaman gözü yorar ve odanın genel dekorasyonu ile uyumsuz bir birliktelik sergileyebilir. Basit gibi görünen pek çok desen, aslında kontrol edilmesi çok zor bir simetri ve ritm taşır.

Dar olan çocuk odalarında deseni mobilyanın arkasına beyaz ya da pastel tonlarda bir duvarı ton olarak kullanmak hem deseni daha çok ortaya çıkartır, hem de odayı küçültme etkisinden kurtarır

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP