4 Kasım 2011 Cuma

Häfeleden Yataklı Koltuk Modeli

Mobilya, kapı aksesuar ve donanımları konusunda geniş bir ürün çeşidine sahip olan ve mobilya sektörüne özel birbirinden pratik ve fonksiyonel çözümler sunmaya devam eden dünyaca ünlü marka Häfele, Hartmann firmasının ürettiği Belitec yataklı koltuk ile yeni tasarım imkanları sunuyor.
Farklı tasarımları ile fonksiyonelliği birleştirerek tüketicilere her zaman özel ve kullanışlı çözümler sunan Häfele, yatak odalarında, çocuk odalarında, oturma odalarında, otel odalarında, ofislerde ve doktor muayenehanelerinde kullanım için ideal olan, Belitec uzaktan kumandalı ve yataklı koltuk ile mobilya sektöründe farklılığını sürdürüyor.

Modern, şık ve ergonomik yapısı ile yaşam alanlarının havasını değiştirecek tasarımlar arasında yer alan yataklı koltuk, mekanizması sayesinde uzaktan kumandayla açılıp kapanarak, konforlu bir atmosfer yaratıyor.

Ayrıca kumandada bulunan tek bir düğme ile dolabı yatağa çeviren ve daha sonra tekrar dolap görünüme döndüren sistem sayesinde daha yalın bir atmosfer yaratmanız mümkün.

Häfele’nin sunduğu Belitec yataklı koltuk, kullanıldığı alanlarda ferahlık ve genişlik duygularını yansıtırken, mekanı verimli kullanmaya da olanak sağlıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP