23 Kasım 2011 Çarşamba

Işığın Yaşama Dönüştüğü Mekanlar

Mutfaklar Jupiter armatürleri ile hayat buluyor. JE 618 ve SLK 2005 gümüş rengin yansımalarıyla, JL952 ise tezgah üstündeki konumuyla sade tasarımlarla bütünleşiyor, genel ve yardımcı aydınlatma ürünleri olarak mutfaklarda yerini alıyor.

Evin en keyifli mekanıdır mutfaklar. Ailenin ortak buluşma yeridir. Mutlu sabah kahvaltıları, muhabbetli akşam yemekleri. Günün en keyifli vakitlerinin geçtiği mutfaklar genel aydınlatma ile ışığa kavuşurken tezgahları da unutmamak gerekir.

Çünkü yemek yapmanın keyfine aydınlık ve rahat çalışılan bir tezgahta varılır. Jupiter hem genel aydınlatmada hem de yardımcı aydınlatma ürünleri ile rahat çalışılacak bir ortam sağlayarak keyfinize keyif katıyor.

Jupiter’in JL952 armatürü tezgah üstüne ya da dolap içlerine yerleştirilebilen, lokal aydınlatma sağlayan armatür olarak tercih ediliyor. Kısa mesafe ve gölgede kalan yerlerin aydınlatılması için ideal. LED serisinden olan JL952 enerji tasarruf da sağlıyor.

Tezgah üstünde kullanılan ve enerji tasarrufu sağlayan bir diğer alternatif ise JE 618. Anahtarlı gövdesi sayesinde ışığı açmak kapama zahmeti vermiyor. Gövdesinin alüminyum olması ve plastik muhafazaya sahip olmasıyla uzun ömürlü ve dayanaklı bir armatür olan JE 618 tezgah üstlerinde rahatlıkla kullanılıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP