24 Kasım 2011 Perşembe

Häfele'den Mekan Çözümleri

Sürekli geliştirdiği ürün gamı ve mimari çözümleriyle, mimar ve iç mekan tasarımcılarının çözüm ortağı gibi çalışan Häfele, "akıllı" mekanlar için profesyonellere Silent Aluflex’i öneriyor. Silent Aluflex bölme kayar kapak sistemleri, mekan optimizasyonu ve bölümlemesi açısından mimar ve tasarımcıya önemli avantajlar getiren bir ürün serisi.

Bu sistemde, duvar yerine ayırıcı işlevini kayar kapılar ve kapaklar üstleniyor; böylece tek bir mekan estetik ve pratik bir çözümle farklı mekanlara bölümlenebiliyor. Silent Aluflex’in mekanın atmosferine ve dekorasyon tarzına katkıda bulunan zengin ürün çeşidiyle, ofislerde ve tüm yaşam alanlarında kişiye özel çözümler geliştirilebiliyor.

Merdiven altı, eğimli çatı katı ve niş gibi mekansal kısıtlamaların giderilmesi açısından da ideal olan bölme kayar kapı ve kapak sistemleri, onlarca doku ve malzeme seçeneğiyle her tip mekanda kendine özgü bir stil ve atmosfer yaratılmasını da sağlıyor. Eski yüksek tavanlı bir ev, girinti çıkıntısı olan duvarlarıyla bir kır evi, ya da modern bir yapıda 2.5 m yüksekliğinde, istenen genişliğe kadar uzayabilen bağımsız kayar kapılar ve kapaklar, mekanı yeniden bölümlüyor ve tanımlıyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP