5 Kasım 2011 Cumartesi

Mondi Sezona Hazır 2011

Mondi; yeni sezona özenle hazırlanan markalardan biri. Özellikle salon çözümlerinde şık tasarımlar ile sezona başlayan Mondi; farklı beklentileri yanıtlayacak ve değişen beğenilere seslenebilecek bir seçki oluşturmuş.
Köşe takımı olarak karşımıza çıkan Kalina; Mondi’nin 2009 sunumlarından biri… Krem ve kahvenin büyüsünü modern çizgiler eşliğinde öne çıkaran Kalina; kumaş ve deriyi de estetik bir anlayış ile buluşturuyor. Yumuşak kumaş dokusu ve geniş oturma alanı, maksimum performans için geliştirilmiş.

Farklı mekanlara rahatlıkla uyum sağlayan Kalina köşe koltuk takımı, dar veya geniş alanlar için dekoratif bir çözüm sunabiliyor. Değişik kombinasyonlara izin veren tasarım, tercihe göre pratik bir şekilde sağ veya sol köşe olarak kullanılabiliyor. Modelde ayrıca sandıklı puf ünitesi ile çift kişilik yatak olma özelliği de bulunuyor.

Dekoratif görünümü maksimum boyuta taşıyan Panama koltuk takımı da Mondi’nin yeni 2009 koleksiyonları içinde yer alıyor. Klasik çizgi ile modern çizgiyi bir potada eritmeyi hedefleyen bu tasarımda, kumaş ve deri kullanımı ile renk kontrastı da yakalanmış. İki adet berjer, bir adet üçlü ve bir adet de ikili kanepeden oluşan takım, bir yandan geleneksel olana yakınlığını dile getirirken, bir yandan da detayları sayesinde günümüz trendlerine olan uyumunu da sergiliyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP