29 Kasım 2011 Salı

Yeni Yılın Yeni Perde Koleksiyonu 2011

Desen ve tasarımlarıyla, perde dünyasının dikkat çeken markalarından biri konumunda bulunan Elvin Tekstil, yılbaşı için hazırladığı özel bir koleksiyon ile yeni yıla yenilenmiş yüzlerle giren evler tasarlıyor.
Bir evin görünümünü doğrudan etkileyen ürünler arasında perdelerin ayrı bir yeri var. Çünkü perdeler; evin içinden olduğu kadar, dışından da etkili bir görünüm elde etmesine yardımcı oluyor. Bu ayrıcalıklı ürünün güçlü yorumcularından Elvin Tekstil; Yeni Yıl koleksiyonu adını verdiği tematik çalışması ile dikkatleri bir kez daha üzerinde toplamayı başarıyor.

Markanın Yeni Yıl koleksiyonunda modern ve minimal alanlar için modern desenli taftaların yanı sıra, metal renginde fonluklar ve yumuşak dökümlü metalik tüller de yer alıyor. Zengin ürün yelpazesiyle öne çıkan kreasyon; metalik renkte, ıslak görünümlü perdeler, ketenli ve pamuklu ürünlerden oluşuyor.

Klasik mekânlarda, fonluk perdeler klasik çizgileri ile birlikte, bronz, gold ve gümüş ışıltılar taşıyor. Yeni Yıl koleksiyonundaki fonluk perdeler, birbiriyle uyum sağlayacak ışıltılı hafif tüller ile şıklığını ve ağırlığını hissettiriyor. Elvin Tekstil’in yeni yıl koleksiyonunda öne çıkan bir başka unsur ise; perdelerin aynı renk ve desenlerdeki yatak örtüsü ve yastıklık kumaşlarla kombinlenebiliyor olması…

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP