24 Kasım 2011 Perşembe

Evinizde Benzersiz Bir Şıklık

Ev elektroniğini tamamlayan mobilyalar üreten Sonorous, cam ve alüminyumun kusursuz uyumunu bir araya getiren Plasma INOX serisi ile tüketicilerine askılı ve askısız olmak üzere 7 farklı seçenek sunuyor.

Çağdaş elektroniğin özgün tasarımlı mobilyalarına imza atan Sonorous, camın ve alüminyumun bir arada kullanıldığı Plasma INOX serisi ile 3 askılı, 4 askısız olmak üzere toplam 7 farklı modelini ev dekorasyonuyla buluşturuyor. Hem fonksiyonel hem de minimalist tasarımların buluştuğu Plasma INOX serisi, ev dekorasyonuna benzersiz bir şıklık katıyor.

Televizyonun tasarımının önüne geçmeyen, ev dekorasyonuyla uyumlu bir görünüme sahip modelleri ile dikkat çeken seride, askılı ürünlerde 8 mm, askısız ürünlerde üst cam 10 mm ile 2.ve 3. raflarda 8 mm cam kalınlığı kullanılıyor.

Son derece dayanıklı özelliklere sahip seride, askılı ürünler için 50 kg askısız ürünler için 80 kg taşıma kapasitesi mevcut. Seride ayrıca kullanıcılara, inox efektli alüminyum özelliği, Clear ve Pianoblack olmak üzere iki farklı cam rengi seçeneği ile Inox ve Smoked olmak üzere alüminyum renk seçenekleri sunuluyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP