30 Kasım 2011 Çarşamba

Şöminenin Dayanılmaz Keyfinin Tadını Çıkarın

BioCamine ile şöminenin dayanılmaz keyfini, ateşin muhteşem güzelliğini, farklı bir boyuta taşıyan Camine, şömine sektöründe yeni bir sayfa açtığı ürünüyle mekanlarda ve tasarımda sınır tanımıyor. Kendi ürün yelpazesinin yanı sıra, özel üretilen ürünleriyle de her türlü projede yerini almaya devam ediyor.
Ateşin keyfini, zahmetsiz çözümü ile kullanıcıyla buluşturan BioCamine, tamamen doğal, çevre ile dost, bitkisel BioCamine yakıtıyla çalışan ve her ortamda güvenle kullanılabilen ideal bir ürün.

Saatte max. 0,5 litre yakıt tüketen ürün, yaklaşık olarak 4 kw’lik ısı kapasitesi, görselliği ve homojen ısıtma özelliği ile de şömine sektöründe bir devrim niteliğinde. Sürgülü kapağı sayesinde, alev ayarı yapılabilmesi ve istendiği zaman da kolayca söndürülebilmesi ürüne güvenli kullanım, kolaylık ve rahatlık sağlıyor. BioCamine yakıtının brülöre kolayca doldurulabiliyor ve yakılabiliyor olması da ürünün klasik şöminelere göre en önemli ayrıcalıklarından biri.

Üstelik kurulumunda ekstra bir tesisat ve baca gerektirmemesi de kullanıcıyı birçok zahmetten kurtarıyor. Bitmiş olan tüm mimari mekânlarda tadilat zahmeti olmadan kolayca kurulabiliyor.

BioCamine, klasik şömine yapımı teknik olarak mümkün olmayan, çok katlı, mimari yapılarda kolaylıkla uygulanabiliyor ve kullanıcılara bu artı özellikleri sayesinde şömine keyfini iç ve dış mekânlarda kusursuz bir şekilde yaşatıyor. BioCamine, ayrıca mevcut olan döküm hazneli ve klasik tuğlalı şöminelerde, içerisine yerleştirilen kaset tipi brülörü sayesinde, odun, duman ve is olmadan BioCamine yakıtı ile şömine keyfine zahmetsiz bir şekilde geçiş yapmayı da sağlıyor. Bu özellikleri ile BioCamine, kullanıcı memnuniyeti açısından, mükemmel bir ürün olarak kabul ediliyor

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP