24 Kasım 2011 Perşembe

Televizyon Keyfine Yeni Bir Boyut

Ev elektroniğini tamamlayan benzersiz şıklıkta mobilyalar üreten Sonorous, camın sadeliğini bir araya getiren Nu serisi ile 4 farklı modelini ev dekorasyonuyla buluşturuyor. Televizyon keyfine farklı bir boyut kazandıran Nu serisi ev dekorasyonu ile son derece uyum gösteren minimalist çizgileri ile camın büyüsünü evinize yansıtıyor.

Sonorous Nu serisi, 15 mm cam kalınlığı, 100 kg’ye kadar taşıma kapasitesi ve inox efektli alüminyum özelliği ile dikkat çekiyor. 50 inç'e kadar ekran boyutuna sahip televizyonlarla uyumlu olan Nu serisi, Sonorous’un diğer serileri gibi fonksiyonelliğiyle öne çıkıyor.

Kabloların saklanabilmesi için özel kablo gizleme kanallarına sahip olan Sonorous televizyon sehpaları, DVD oynatıcı veya uydu alıcı gibi elektonik cihazların koyulabilmesi için uygun tasarımlı olarak üretiliyor.

Sonorous’un tüm ürünlerinde askılı modellerin askı kısmı tüm televizyon modelleriyle uyumlu olma özelliği taşıyor ve manuel veya opsiyonel uzaktan kumandayla 35 derece sağa ve sola hareket ettirilebiliyor. Ayrıca tüm ürünlerde gizli tekerlek kullanılıyor

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP