29 Kasım 2011 Salı

Hayatımızı Renklendiren Perde Modelleri

Evlerimiz hayatımızdaki en önemli önceliklere göre şekil alıyor. Fonksiyonlar da dekorasyonla yeniden tanımlanıyor. Mesela evimizin salon ve yatak odaları yenilenme ve dinlenme mekanları olarak karşımıza çıkıyor. Sevilens Premium ile kullanılacağınız perdeler çağdaş, romantizm ve şık bir estetik kazandırıyor.
Smart hause diye adlandırılan akıllı evlerde herşeyin program ve kumandayla kontrol edildiği konseptler (japon tül – katlama perde – stor perde) Sevilens kumaş ve tülleriyle tam uyum sağlıyor. Modern yapılardaki camlara özel olarak tasarlanan Sevilens Premium kombine tül ve kumaşların içindeki kadifelerin koltuklarınızla tam uyum içinde olmasını sağlıyor.

Evinizi dekore etmeden bilmeniz gerekenler
Renkler Uçuk pastel tonlar, mavi ve kızıl gibi canlı renklerle bileştirilebiliyor. Siyah ve beyaz da sıkça kullanılıyor. Malzemeler Keten, damask, dantel, kapitone saten, nakış işlemeler, havlumsu kumaşlar, jakar, damas, Chanel tarzı tüvitler, işlenmiş fitilli ketenler. Çiçekli duvar kağıtları, yastıklar, mumlar ve drapeler odalara bu temanın havasını veriyor.

Yatak odası Beyaz ve gümüş renkte damask (ipek, keten ve pamuklu keten karışımı bir döşemelik kumaş) perdeler, saten ve ipek karışımı nevresimler, İngiliz desenlerine sahip duvar kağıtları kullanılıyor. Halılar çiçek desenli ve pastel tonda olursa bu yatak odaları için ideal.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP