23 Kasım 2011 Çarşamba

Koku Barındırmayan İç Cephe Kaplaması

Japon Inax’ın nanoteknoloji ile ürettiği Ecocarat iç cephe kaplaması, nefes alan özelliği sayesinde ortamdaki kokuları gideriyor, odadaki nem oranı dengede tutuyor. Japonya'nın önde gelen seramik üreticisi Inax tarafından üretilen ve Global Group'la Türkiye pazarına giren Ecocarat iç cephe kaplaması, nem kontrolu, koku barındırmama gibi özellikleriyle evlerde yaşam kalitesine katkı sağlıyor.

Dünyanın önde gelen seramik üreticisi Japon İnax tarafından geliştirilen Ecocarat'ın öyküsü 1998 ylına dayanıyor. Ecocarat'ın Türkiye distribitörü Global Group'un Yönetimin Kurulu Başkanı Cüneythan Ergene'nin anlatımıyla, Japonya'nın hastanelerdeki hastane mikrobunun önüne geçmek ve kapalı mekanlardaki bulaşıcı hastalıkları ortadan kaldırmak için geliştirildi. Ergene, Ecocarat'ın Japon hükümeti'nin talebiyle Inax'ın Nagoya Ulusal Endüstriyel Araştırma Enstitüsü ile birlikte yürüttüğü çalışmalarda geliştirildiği ve nanoteknoloji ile üretildiğini söylüyor. Formülü Japon devlet kasasında saklı tutulan Ecocarat'ın Japonya dışında üretimine de izin verilmiyor.

Kötü kokuları yok ediyor
Ergene, uygulandığı mekanlara bir yandan estetik görünüm kazandıran diğer yandandan da sağlıklı bir ortam yaratan Ecocarat'ın en önemli özelliğinin nefes alması olduğuna değiniyor. Ecocarat bu özelliği ile sigara, ev hayvanı, mutfak ve banyolarda oluşan kötü kokuları yok ediyor. Ergene, Ecocarat uygulanan mekanlarda nemin tamamen kontrol altına alınarak bakteri ve küf oluşumunun engellendiğine dikkat çekerek, "Bu sayede steril olarak mekanda kalan havada, alerji ortamı da tamamen ortadan kalkıyor" diyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP