23 Kasım 2011 Çarşamba

Duvarlarda Modern Dokunuşlar

Boya sektörünün öncü markalarından Kalecolor, yaşam alanlarına stil katan çözümleriyle fark yaratıyor. Modern çizgisiyle Kalecolor, ilham kaynağı İstanbul olan IS7ANBUL kartelasında yeni renk ve dokularda dekoratif seçenekler sunuyor.

Kalecolor IS7ANBUL Efekt, sedeften metaliğe değişik alternatifleriyle duvarlarda yeni ve hareketli bir akım başlatıyor.

Renkler ve dokular hayatın aktığı her yerde yaşamın içinde
İnsanlar artık yaşam alanlarında yarattıkları ufak detaylarla farklılaşmak peşinde koşuyor. Evler, ofisler değişik renk ve doku alternatifleriyle başkalaşıyor.

Bugüne kadar sticker’lı, temalı kartelalarıyla tüketicilerine boyadan beklenenin ötesinde bir hizmet sunan Kalecolor, farklı desenler arayan ve hayatını farklılaştırmak isteyenler için çeşitli doku ve renklerde IS7ANBUL Efekt kartelasını sunuyor.

Yepyeni bir yaşam tarzı vaat eden Kalecolor’ın dekoratif ürünleri IS7ANBUL Efekt çatısı altında Sedef, Reflekte, Metalik ve gibi farklı alternatiflerle yaşam alanlarımıza giriyor. Kalecolor, dekoratif ürünler serisiyle bugüne kadar renk konusunda vurguladığı uzmanlığına efekt alternatiflerini de katıyor.

Kalecolor ile yaşam alanlarında farklı efektler
Su bazlı yapısı, mükemmel silinebilme ve kolay temizlenebilme özelliğiyle kullanıcılarına sunulan Kalecolor IS7ANBUL Efekt ürünleri sedef, metalik ve yanardöner efektli farkı dokuları ve renk çeşitleriyle iç mekânlara yaratıcı çözümler getiriyor.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP