16 Haziran 2012 Cumartesi

Alaplı Fatih Köprüsüne İnceleme


Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Zonguldak İl Özel İdare Müdürlüğü Yol Şube Müdürü Selahattin Özkul ve beraberindeki teknik heyetle birlikte inşaat çalışmaları devam eden Fatih Mahallesi köprü alanında incelemelerde bulundu.

Fatih Mahallesi köprü inşaatı alanında derenin her iki yakası arasındaki kod farkı ve dönüş yollarıyla ilgili karşılıklı fikir alışverişinin de bulunulduğu incelemelere Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hamza Demir de eşlik etti. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İl Özel İdare Yol Şube Müdürü Selahattin Özkul ve beraberindeki heyete, bölgenin yerleşim ve yol yapısıyla ilgili olarak bilgiler verdi.

Fatih Mahallesi köprüsünün ilçenin uzun zamandır gündeminde olduğunu belirten Çimenoğlu, köprünün yapılıp hizmete girmesiyle birlikte, hem ilçe merkezindeki eski köprünün ve ilçe merkezinin trafik akışının rahatlayacağını, hem de söz konusu mevkide yer alan yerleşim birimleri arasındaki ulaşımın kolaylaşacağını söyledi.

Köprünün yapımında en büyük emek sahibi olan TBMM eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'a teşekkür eden Çimenoğlu, "Bu köprünün yapımı, İlçemiz için gerçekten büyük bir ihtiyaçtı. Sayın Köksal Toptan, bize çok yardımcı oldu, gerekli ödeneğin çıkarılmasını sağladı. Kendisine Alaplı halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.


0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP