26 Haziran 2012 Salı

Ucuz Stropiyer


Ev dekorasyonunda her gecen gün daha fazla kullanılmaya başlayan stropiyer fiyatları hakkında siler için yaptığımız araştırma sonucunda elde ettiğimiz bilgileri siz değerli ziyaretçilerimiz ile paylaşmak istiyoruz. Öncelikle belirtelim ki; stropiyer ürünlerin her geçen gün kalitesi yükseliyor. Piyasaya stropiyer ürünler ilk defa çıktığında hiç birimiz kalitesi bu kadar düşük bir malzemeden üretilen ürünlerin piyasada bu kadar çok tutulacağını tahmin etmemişti. Ancak stropiyer üreticileri sürekli ürettikleri stropiyerin kalitesini iyileştirdi. Artık en az kartonpiyer kadar kaliteli olarak kabul edilen stropiyerler bulmak mümkün. Üstelik üreticiler, stropiyerin ucuz ve kalitesiz görüntüsünü de iyileştirmiş durumda.Son derecede ucuz ve kalitesiz ürün algısı uyandıran ilk stropiyerlerin aksine, yeni ürünler oldukça başarılı. Ancak hala stropiyerin kartonpiyerin gerisinde olduğunu da belirtmemiz gerek. Stropiyer ürünlerin yanıcı olması, özellikle güvenlik açısından büyük bir dezavantajdır.

Stropiyer ve kartonpiyer hakkında silere daha önceki yazılarımızda da, son derecede yoğun ilgi içeren paylaşımlarda bulunmuştuk. Dilerseniz arşivimizden eski yazılarımıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Stropiyer fiyatlarını İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Denizli, Adana, Samsun, Malatya ve Gaziantep’te sizler için soruşturduk. Elde ettiğimiz sonuçlar, stropiyer fiyatlarının geçmiştekine nazara bir miktar daha düşmüş olduğunu gösterdi. Bunda kartonpiyer ve alçıpan gibi alternatif ürünlerin fiyatlarındaki düşüşlerin de etkili oldunu sanırım söylemeye gerek yoktur. En ucuz stropiyer fiyatını da Bursa şehrimizde bulduk. Bununla birlikte fiyatların genel olarak belli dar bir aralıkta değiştiğini, model ve marka arasındaki fiyat farklılıklarının da oldukça daraldığını söylememiz gerek.

Şimdi silerle piyasada bulduğumuz en ucuz stropiyer ürünlerinden bir kaçının resmini paylaşalım.


0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP