23 Haziran 2012 Cumartesi

Milas Sgk Yeni Binasına Taşınacak


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Milas Şube Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası kazandırılması için başlatılan çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Milas'ta daha önce Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) hastanesi yapılmak üzere ayrılan alanda SGK hizmet binası yapımı için inşaat çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Milas'a açılacak Sosyal Sigortalar Kurumu Hastanesi için Emek Mahallesi sanayi yanında ayrılan ve daha sonra kurumların birleştirilmesi ile SGK'ya devr olunan alanda SGK Milas Şubesi hizmet binası yapımı işi Mart ayında başladı.

Geçtiğimiz aylarda projesi onaylanması ile ihalesi yapılan bina 2 katlı ve 600 metre kare kapalı alandan oluşacak.

Temmuz ayında bitirilmesi beklenen 500 bin TL muhtemel bedelle ihalesini alan GÜRESEN İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi sahibi Muammer Yüksel kendisinin bizzat buraya gelerek inşaatın başlangıç aşamasını takip ettiğini ve çok kaliteli ve başarılı bir çalışma ile daha kısa sürede binayı tamamlayarak açılışa hazır hale getireceklerini belirtti.

Milas'a yakışan bir bina olacağını söyleyen SGK Milas İlçe Müdürü İnan Kılınç da, SGK hizmet binasının iki kattan oluştuğunu, bin metrekare arsa üzerinde ve toplam 600 metrekare kapalı alanda hizmet verecek olan hizmet binasının 2012 yılı Ağustos ayı sonrasında aktif hale gelebileceğini belirtti.

Kılınç, binanın tamamlanmasıyla birlikte Milas'a daha iyi ve kaliteli hizmet vereceklerini ifade etti. - Muğla

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP