22 Haziran 2012 Cuma

Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Yeni İdari Binasına Kavuştu


Malatya Belediyesi'ne bağlı Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Yeşiltepe semtinde yapımı tamamlanan yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı. Bin 400'e yakın çalışanıyla yılda yaklaşık 200 milyon TL'lik ciro yapan şirketin 6 bin metrekarelik yeni idari binasına 4 milyon 712 bin TL harcandı.

Törene Malatya Valisi Ulvi Saran, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Ak Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Ulvi Saran, burada yaptığı konuşmada, Esenlik'in çalışmalarının devletin ticarette de başarılı olduğunu kanıtladığını belirtti. Bu güzel sonucun samimiyet, cesaret, dürüstlük ve fedakarlık ile mümkün olacağını dile getiren Saran, "Esenlik ticarette ve hizmette çok tatminkar bir yapıya sahip, çok başarılı bir performans sergilemektedir." dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Esenlik'in 3 yılda 15 milyon TL yatırım yaptığını anlattı. Şirketin yaptığı yatırımların çok kısa bir süre içerisinde hedefine ulaşacağını ifade eden Çakır, şöyle devam etti: "Şehrimizin kaynaklarının bu şehirde kalması için çalışıyoruz. Yapılan yatırımlar ile altyapı, toplu konut, Horata Vadisi, kumlamalı taş gibi çeşitli alanlarda şehrimizi yeniden yapılandırma projelerimizin gerçekleşmesinde, Esenlik'in üstlendiği sorumluluk çok önemli. Yeni idari binada Esenlik şirketi çok güzel proje ve hizmetlere imza atacaktır."

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ise bölgeye hitap eden bir şirket konumuna geldiklerini söyledi. Yeni idari bina inşaatının 11 ayda tamamlandığını aktaran Boyraz, "4 milyon 712 bin TL harcama yapılan idari binamız toplam 6 bin 100 metrekaredir. Çatı katı çelik konstrüksiyon olarak tasarlandı. Zemin katta 9 işyeri ve süpermarket alanı mevcut. Bütün birimler ayrı ayrı ele alınarak her birimin ihtiyacına göre şekillendirildi." şeklinde konuştu.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP