26 Haziran 2012 Salı

Asma Tavan Modelleri


Asma tavanlardan daha önce de oldukça detaylı olarak bahsettik. Kartonpiyer asma tavanlar, alçıpan asma tavanlar, stropiyer asma tavanlar vb. konularda sizlerle çok detaylı bilgi paylaşımlarında bulunduk. Arşivimizi taradığınız takdirde bu bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Bu yazımızda amacımız sizlerle sadece bazı asma tavan modellerini göstermek olacak. Öncelikle belirtelim ki, asma tavanlar evleri oldukça modern hale getiren, odaları ve salonların sıkıcı, kutu gibi görüntüsünü önemli ölçüde gideren, son derecede dekoratif yapılardır. Ayrıca, müstakil evlerde ve de son kat dairelerinde önemli ölçüde ısı yalıtımına da yardımcı olur.

Asma tavanlar bir zamanlar sadece iş yerlerinde, alışveriş merkezlerinde ya da mağazalarda kullanılmakta idi. Ancak uzun yıllardır evlerimize de girmiş bulunmaktalar. Şimdi sizlerle daha çok 2010 yılı asma tavan modellerini paylaşacağız. Gerçi, çok değişen bir şey olduğunu söyleyemeyiz. Ancak sizlere en güncel bilgileri sunma ilkemiz doğrultusunda, en son asma tavan tasarımlarını paylaşmamız gerekmekteydi. Biz de öyle yaptık. Lafı daha fazla dolandırmadan, hemen fotoğraflara geçelim isterseniz.

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP