20 Haziran 2012 Çarşamba

Beykale ve Beykule İnşaat'tan Kavaklı'ya Beykasrı Konakları


Beykale ve Beykule inşaat iş ortaklığı, Beylikdüzü'nde Kavaklı bölgesinde kendi arazisine Beykasrı konaklarını inşa edecek. Projenin satış ve reklam sorumlusu olan yönetim kurulu üyesi Mehmet Türk, "Toplam 332 daireden oluşan konaklar 20 ay sonra teslim edilecek. Projeyi yaparken, muhafazakar ve mütedeyyin kitlemizin yaşam standartlarını dikkate alıyoruz." dedi.

Kavaklı bölgesinin, Marmara Denizi'nin Kaz Dağları'ndan gelen yoğun oksijene sahip hava koridorunun karşılandığı yer olduğunu ifade eden Türk, projeleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

"Beykasrı konakları projesi; 8 ana bloktan oluşuyor. Uzun bir mimari çalışma sonucu bölge insanının hassas değerleri düşünülerek hazırlandı. Mahremiyetin ve birlikte yaşamın gereklerinin inanç bütünlüğü ile korumanın ayrıntıları düşünülerek projelendirildi. Sosyal yaşam tarzının manevi ilkelere saygı kuralları içinde kurulması için gereken hassasiyet gösterildi. Kapalı yüzme havuzları, spor salonları ve spa merkezleri ikişer adet yapılacak. 5 kattan oluşan projenin bina girişlerinde 300 metrekare büyüklüğünde lobiler ve galeriler bulunacak. Kreş, çocuk parkları, koşu alanları, barbekü alanları, kuş cenneti köşeleri, kurban kesim alanları gibi pek çok farklı alana da sahip olacak."

0 yorum:

Ayancuk.Com - Guncel Haberler

Ayancuk.Com

Ayancuk.Com

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP